The Brand Of Success

Meet The Founder

Raffelinna Sdn Bhd yang diterajui oleh Encik Muhammad Rafie bin Ramli dan Puan Nadia Felinna binti Abd Fattah telah ditubuhkan pada 30 November 2012 dan didaftarkan secara rasminya dibawah Akta Syarikat 1965.

Nilai murni dan teras yang diterapkan oleh syarikat adalah;

i) Learning (Pembelajaran) : Berkeinginan untuk belajar dan diajar
ii) Optimism (Optimis) : Husnudzon / Bersikap positif
iii) Vitality (Kekentalan) : Sentiasa bersemangat
iv) Equality (Samarata) : Adil pada Allah, keluarga dan diri.

Nama jenama Sisfel di ambil dari nama founder sendiri iaitu Felinna.
“Sis” bermaksud “kak” dalam Bahasa Melayu manakala “Fel” pula adalah nama singkatan kepada founder iaitu Felinna. SisFel bermaksud KakFel.

The founder

Rafie Ramli&
Felinna Fattah

Pasangan suami isteri ini bergiat aktif dalam dunia perniagaan sejak 2010 dan telah mendapat banyak pengiktirafan antaranya “ASIA HONESTY AWARD”
“SELANGOR EXCELLENT AWARD”
“PRODUK INOVASI TERBAIK”

SISFEL

Raffelinna Sdn Bhd aktif menjalankan perniagaan jualan produk di atas talian seperti rangkaian produk jenama SISFEL dan Caliph. Selepas setahun SISFEL dilancarkan, pihak syarikat sudah berjaya merekrut hampir 4000 orang ejen sah. Mengamalkan konsep bisnes patuh syariah, pihak syarikat mempunyai Penasihat Syariah sendiri iaitu Sheikh Dr. Khaleel Ismail Ilyas.

Sisfel At-Thahirah ingin membina satu legacy. Melahirkan usahawan berilmu dan mengamalkan bisnes patuh syariah yang boleh diwarisi.

PENASIHAT SISFEL

Fadhilatus Syeikh Dr Khaleel Ismael Elias Penaung Pusat Tarbiah dan Pengajian Islam Darulhikmah

Dr.Khaleel Ismail Ilyas

Penasihat Syariah Raffelinna

Di kenali sebagai Ibu Hanim, beliau adalah seorang mentor di dalam pengurusan bisnes dan beliau juga pemilik kepada Annems Leadership.

Datuk Faridah Hanim Haron

Penasihat Raffelinna

Dr. Zul  di lantik oleh Sisfel sebagai Penasihat Penelitian Kandungan Produk di atas kerjasama beliau dalam menghasilkan produk Sisfel.

Prof. Madya Dr. Mohd Zul Helmi

Penasihat Penelitian Kandungan Produk Sisfel

Lebih mesra dengan panggilan Dr. Mimi, beliau di lantik sebagai Penasihat Produk Sisfel di atas kredibiliti dan pengetahuan beliau terhadap bidang kecantikkan dan kesihatan.

Dr. Sharmiwati

Penasihat Produk Sisfel

PRODUK

FOLLOW KAMI DI SOSIAL MEDIA

MISI VISI SISFEL ATTHAHIRAH

Sisfel At-Thahirah ingin membina satu legacy. Melahirkan usahawan berilmu dan mengamalkan bisnes patuh syariah yang boleh diwarisi.

Website Design By Shera Anuar