SELAMAT DATANG KE

SISFEL ATTHAHIRAH

MISI VISI

Sisfel At-Thahirah ingin membina satu legacy. Melahirkan usahawan berilmu dan mengamalkan bisnes patuh syariah yang boleh diwarisi.

MANFAAT MENJADI EJEN SISFEL

Sisfel Smart System (SSS)

  • Di beri PERCUMA sebuah sistem bisnes online bernilai RM2999
  • Sistem yang membolehkan anda mendaftarkan ejen baru serta membuat pembelian produk bagi pihak pelanggan
  • Sistem yang membolehkan anda mencetak penyata gaji sendiri
  • Sistem yang mencatat setiap penjualan runcit dan anda hanya perlu membuat pesanan pembelian melalui sistem bisnes ini sahaja tanpa perlu ke HQ untuk membeli produk
  • Sistem yang menyimpankan data pelanggan anda

STOK

TANPA MODAL BULANAN. Ejen tidak perlu restok setiap bulan. Ibarat konsep dropship namun amat di galakkan ejen membeli produk sebagai sample/guna sendiri.

SUPPORT

TIDAK PERLU POS PRODUK. Ejen tidak perlu membuat pembungkusan produk dan penghantaran. HQ yang akan lakukan untuk ejen dan SMS tracking poslaju juga HQ yang akan SMS kepada pelanggan ejenHQ menyediakan khidmat pelanggan jika ada sebarang permasalahan dan pertanyaan.

KELAS BISNES

Pihak syarikat akan menganjurkan Kelas Bulanan SISFEL yang melibatkan semua ejen, Kelas Advance Top 25 Leader dan Gathering di HQ,Baling Kedah. Pelbagai input akan dikongsikan dan juga penerimaan mock up check oleh ejen yang mencapai sasaran jualan

TRIPLE REWARD

1/ Keuntungan produk – Para ejen akan menerima untung bersih bagi setiap penjualan produk
2/Bonus Insentif – Setiap ejen perlu mempunyai ahli dibawah untuk bersama sama membuat jualan dan meraih Bonus Insentif mengikut peratus (%).
3/Mata Ganjaran (Gold Bar) – Para ejen perlu membuat Jualan Individu sebanyak RM1500 untuk melayakkan diri mendapat Gold Bar

GANJARAN SUPERSTAR

Setiap ejen yang membuat jualan bulanan tertinggi (ranking tertinggi) dan melebihi target bulanan yang ditetapkan akan disenaraikan sebagai Superstar dan pihak syarikat akan memberikan ganjaran mengikut musim yang ditetapkan oleh syarikat sama ada wang tunai ataupun barangan.

MARKETING

Team Media Creative akan membekalkan gambar, e-flyers, video dan setiap hari berdasarkan kempen yang dijalankan oleh pihak syarikat.Copywriting (ayat jualan) harian akan diberikan sebagai panduan kepada ejen sebanyak 5 kali sehari di Group Facebook SISFEL Warriors Main Legacy. Copywriting yang ditulis adalah berdasarkan info info daripada Team RND dan juga maklumat tambahan daripada website yang berkenaan dan jurnal jurnal

Hubungi

BLOK C2-2,Taman Mahkota Impian, Jalan Bukit Timbalai, Kampung Sungai Buton, 87000 Labuan

  • sisfelatthahirah@gmail.com
  • +0192989202

Ada pertanyaan?

FOLLOW KAMI DI SOSIAL MEDIA

MISI VISI SISFEL ATTHAHIRAH

Sisfel At-Thahirah ingin membina satu legacy. Melahirkan usahawan berilmu dan mengamalkan bisnes patuh syariah yang boleh diwarisi.

Website Design By Shera Anuar